Bloedband (ebook)
Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen en aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde ... (meer lezen)
€ 7,99
Bloedband-Ontwaking (ebook)
Bloedband- ontwaking bevat de eerste 16 hoofdstukken van de paranormal young adultroman Bloedband, dat eind dit jaar pas zal verschijnen. Bloedband is het spannende vervolg op Het Antiserum
€ 1,98
Het Antiserum (ebook)
Nadat Melanie een jaar eerder haar vader heeft verloren aan zelfmoord, lijken er eindelijk weer wat lichtpuntjes in haar leven te verschijnen wanneer ze Tristan ontmoet. Dit is echter van korte duur, al snel komt ze in een aantal onve ... (meer lezen)
€ 7,99
Instinct - E-book
Je instinct kun je maar beter niet negeren Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborge ... (meer lezen)
€ 7,99
Self-publishing, zo doe je dat!
Een handige gids voor beginnende auteurs die denken aan het uitgeven in eigen beheer. Er wordt in duidelijke taal uitgelegd waar je rekening mee moet houden, bij welke instanties je ingeschreven moet staan en hoe je je kosten kunt bereken ... (meer lezen)
€ 2,99