Mededeling:Tijdens de vakantiemaanden kan er enige vertraging optreden met de levertijden. Wanneer dit het geval is zult u hier een persoonlijk bericht van ons over ontvangen. U hebt dan alsnog de keuze om uw bestelling te annuleren.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om de bestelling gewoon op tijd bij u te krijgen. 

Voorbestellen: Over Wezenloze Zielen (verwacht 14
Er was eens… Ergens ver weg, diep in het Zwarte Woud, het dorpje Flüstern. Ooit viel dit dorp onder het toezicht van de mysterieuze graaf van Nebelburg. Niemand van de dorpsbewoners had hem ooit gezien, maar iedereen kende zijn donker ... (meer lezen)
€ 17,95
Instinct
Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld. Wanneer ze ha ... (meer lezen)
€ 17,95
Bloedband (nieuwe cover)
Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen. Aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde band e ... (meer lezen)
€ 18,95
Combipakket Het Antiserum + Bloedband limited edit
De eerste uitgaves van Het Antiserum en Bloedband samen voor maar 29.95 Plus tijdelijk gratis bookmark (zolang de voorraad strekt)
€ 36,90 € 29,95
Bloedband
 Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen en aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde ... (meer lezen)
€ 19,95
Het Antiserum
Nadat Melanie een jaar eerder haar vader heeft verloren aan zelfmoord, lijken er eindelijk weer wat lichtpuntjes in haar leven te verschijnen wanneer ze Tristan ontmoet. Dit is echter van korte duur, al snel komt ze in een aantal onve ... (meer lezen)
€ 16,95