Het Antiserum
Nadat Melanie een jaar eerder haar vader heeft verloren aan zelfmoord, lijken er eindelijk weer wat lichtpuntjes in haar leven te verschijnen wanneer ze Tristan ontmoet. Dit is echter van korte duur, al snel komt ze in een aantal onve ... (meer lezen)
€ 16,95
Instinct (VOORVERKOOP verwachte levertijd in maart
Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld. Wanneer ze ha ... (meer lezen)
€ 17,95
Bloedband (nieuwe cover)
Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen. Aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde band e ... (meer lezen)
€ 18,95
Bloedband
 Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen en aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde ... (meer lezen)
€ 19,95
Combipakket Het Antiserum + Bloedband limited edit
De eerste uitgaves van Het Antiserum en Bloedband samen voor maar 29.95 Plus tijdelijk gratis bookmark (zolang de voorraad strekt)
€ 36,90 € 29,95