Self-publishing is de toekomst

Steeds meer auteurs kiezen ervoor om hun boeken zelf te gaan uitgeven. Dit is niet vreemd, op deze manier kun je alle winst in eigen zak steken en de investering die je maakt, wordt wanneer je je boek laat uitgeven door een uitgeverij vaak ook aan je gevraagd.

Toch zitten hier ook nadelen aan. Je valt in een grote eindeloze poel met andere self-publishers en zal moeten vechten om je hoofd boven de anderen te kunnen uitsteken. Je hebt niet meteen een naam of fonds waar je op kunt terugvallen en zult zelf een netwerk moeten opbouwen en promotiecampagnes moeten verzinnen. Daarnaast hebben de meesten ook geen idee hoe ze het publiceren van een boek moeten aanpakken. Dit is dan ook vaak de reden waarom auteurs nog steeds naar een uitgeverij stappen. 

 

Maar wat als wij je vertellen dat je van de voordelen van self-publishing kunt genieten en toch de begeleiding, het netwerk en de vertegenwoordiging van een uitgeverij kunt krijgen?

Dat is namelijk wat wij aanbieden. Je zal persoonlijk worden begeleid, van het begin tot het eind, met het publiceren van je boek. Alle rechten blijven van jou en ook de volledige winst is voor jou! Nadat het boek gepubliceerd is, wordt je door ons vertegenwoordigd op onze website,  beurzen en social media. Daarnaast mag je gebruik maken van ons netwerk bestaande uit bloggers, proeflezers, recensenten etc.

 

 

Kijk voor ons volledige aanbod op de subpagina Diensten.

 

Meer informatie?