Manuscripten

Heb je een manuscript geschreven dat valt onder het fonds young adult / fantasy, dan ontvangen we jouw manuscript graag ter beoordeling.

 

Wat hebben we nodig?

     - De eerste drie hoofdstukken van jouw manuscript.

     - Een synopsis van maximaal 2 A4'tjes

     - Een begeleidende brief, waarin je jezelf voorstelt.

 

 Je mag dit mailen naar: willowtreez@outlook.com

 

Na ontvangst ontvang je van ons een bevestigingsmail, mocht je deze na 2 dagen nog niets hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden van uitgeven

Traject A

Normaal gesproken vragen wij geen eigen investering aan de auteur. Wanneer je een manuscript instuurt dat voldoet aan alle eisen en wij zien er potentie in, zullen wij dit kosteloos voor je uitgeven.

Denk hierbij aan juist gebruik van schrijftechnieken en zorg ervoor dat er zo min mogelijk spel- en grammaticafouten in je manuscript voorkomen.

 

Traject B

Het komt zeer regelmatig voor dat wij een manuscript krijgen toegestuurd, waar we wel potentie in zien, maar dat nog niet in het stadium verkeert om te worden gepubliceerd. Voor deze groep hebben we inmiddels een B-traject opgezet. 

In dit traject krijg je begeleiding met het herschrijven van je tekst, zodat deze het niveau bereikt om te worden gepubliceerd en volgt er een uitgebreide eindredactie, waarna de boeken op dezelfde wijze als in traject A worden uitgegeven. In ruil hiervoor vragen wij een eigen afname van 100 boeken. Deze boeken mag je uiteraard zelf weer doorverkopen.