Leave your review-tour - Merkteken van de Dood

De leave your review-tour, is een variant op de vaak georganiseerde blogtour. In plaats dat we een recensent vragen een blog te schrijven over het boek, vragen we nu aan jou, de gewone lezer, of je je mening wilt geven. In ruil hiervoor krijg je van ons het E-book gratis, of een kortingscode voor de paperback.

 

We verwachten dat je na het lezen van het boek een eerlijke review plaatst op de sites: Bol.com, Hebban, Goodreads, natuurlijk onze eigen site en enkele leesgroepen waar je lid van bent op social media (uiteraard alleen met toestemming van de beheerder). Wanneer je dit hebt gedaan stuur je ons een linkje of tag je ons in het bericht.

 

Lijkt je dit leuk? Schrijf je dan in via het onderstaande contactformulier. Wij nemen voor 14 oktober contact met je op.

 

 

 

 


Informatie Merkteken van de dood

 

Misschien dat het verhaal je bekend voorkomt. Merkteken van de Dood is een heruitgave. Het boek is eerder uitgegeven bij Storm Publishers.

 

Volgend jaar wordt het tweede deel verwacht: Dodenstad.


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Na 14 oktober kun je hier de links naar je reviews plaatsen

Commentaren: 1
 • #1

  bianca (maandag, 15 oktober 2018 18:27)

  mijn revieuw van het merkteken van de dood.

  Gwenn Conner loopt in haar vaders doolhof van kasten met zandlopers. In deze zandlopers zitten de zielen van overledenen. Gwenn wordt afgeleid en valt tegen een kast met zandlopers. 13 zandlopers vallen er kapot en de zielen komen vrij.
  Raadsheer Mikael roept Gwenn"s vader Benjamin ter verantwoording over de 13 kapot gevallen zandlopers en de 3 zielen die hij niet heeft opgehaald.
  Hij krijgt 2 weken de tijd op de 13 zielen die ontsnapt zijn en de 3 niet opgehaalde zielen nij Mikael af te leveren. Maar omdat Benjamins baan op het spel staat ( de raad heeft meerdere malen besproken om hem te vervangen) en hij gewond is, schiet Gwenn hem te hulp. En ze moet het al gelijk opnemen tegen de geest die haar vader heeft verwond.
  Ze moet haar klasgenoot Max merken als de volgende ziel, maar wordt uiteindelijk verliefd op hem wat het alleen maar moeilijker maakt.
  Maar dan waarschuwt Gwenn"s broer Alex de raad, want Alex vind dat zijn vader niet geschikt meer is om de zielenvanger te zijn, maar Gwen"s vader heeft nog ! week om de overgebleven zielen te zoeken....Gaat dit hun lukken???

  Mascha Schoonakker"s Merkteken van de door is een echte page-turner. Een boek dat je vanaf de eerste pagina niet meer loslaat.
  Voor mij due een dikke 5 sterren